För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Smörkola Pekanöt Biscotti

Ca 50 st
Ingredienser

200 g pekanöt
75 g mjukt smör
2 dl strösocker
1/2 dl honung
1 dl cocossocker
1 msk vaniljsocker
7 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ½ dl Dilmah Smörkola Ingefära (4 påsar)

Gör så här
Sätt ugnen på 200°C. Koka teet och låt det svalna. Blanda alla ingredienser utom teet. Tillsätt teet och knåda till en smidig deg. Ta ut degen på mjölat bord. Dela i fyra delar. Rulla ut varje del till långa rullar. Lägg på smörpappersklädd plåt. Grädda i 20 min. Sänk värmen till 100°C. Ta ut skorporna och skär dem i valfri storlek. Sära på dem och rosta i ytterligare 45 min.

Filtrera & sortera Filtrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan