Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Smörkola Pekanöt Biscotti

Ca 50 st
Ingredienser

200 g pekanöt
75 g mjukt smör
2 dl strösocker
1/2 dl honung
1 dl cocossocker
1 msk vaniljsocker
7 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ½ dl Dilmah Smörkola Ingefära (4 påsar)

Gör så här
Sätt ugnen på 200°C. Koka teet och låt det svalna. Blanda alla ingredienser utom teet. Tillsätt teet och knåda till en smidig deg. Ta ut degen på mjölat bord. Dela i fyra delar. Rulla ut varje del till långa rullar. Lägg på smörpappersklädd plåt. Grädda i 20 min. Sänk värmen till 100°C. Ta ut skorporna och skär dem i valfri storlek. Sära på dem och rosta i ytterligare 45 min.

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 3
Antal artiklar 3
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan