Funderar ni på vad som ska serveras efter middagen?Varför inte en exotisk pannacotta med smak av grönt te och ananas?
Receptet ger 6 portioner
Ingredienser3 gelatinblad5 dl grädde 4-40%, efter smak1/2 dl strösocker10-12 påsar Life by Follis Grönt Kokos AnanasHushållsfärg om du villRiven kokos efter smak
Gör så härLåt gelatinet ligga i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Lägg i tepåsarna, dra åt sidan och låt teer brygga i den varma grädden i 5-10 minuter, gärna längre om du har ett grönt te eller örtte.
Värm på grädden igen och lägg i gelatinbladen. Låt svalna lite och häll upp i 6 små glas. Låt stelna i kylen minst 3 timmar. Garnera innan servering efter tycke och smak.
Prova även gärna att smaksätta med våra teer i smakerna Lakrits, Chai eller Mynta.