Ingredienser2 tsk Dilmah Exeptional Earl Grey160 ml vispad Grädde40g osaltat smör170g Choklad med hög kakaohalt100g FeuilletineMurray River rosa salt som dekoration
Gör så härBlanda grädden och smöret i en liten kastrull på hög värme. Koka upp och ställ åt sidan. Tillsätt Dilmah Earl Grey och låt brygga i 5 min.
Lägg chokladen i en värmesäker skål. Häll upphettad grädde genom en fin sil över chokladen, tryck till med baksidan av en sked för att pressa igenom så mycket grädde som möjligt. Rör om tills chokladen smält och blandningen är slät.
Täck med plastfolie och ställ i kylen i 2 timmar eller tills den stelnat.
Klä en ugnsform med bakplåtspapper och lägg feuilletinen i en skål. Forma en tesked chokladblandning till bollar och rulla i feuilletinen. Lägg på den klädda brickan.
Toppa tryffeln med rosa salt innan servering.
När du rullar tryffeln, se till att dina händer är svala och använd gummihandskar så att tryffeln inte smälter.