Receptet framtaget av Wesley Short.
Ingredienser Skum1 burk kokogrädde15 ml Dilmah Elixir Citron & Lime25 ml Ananasjuice1 påse Agar Agar eller 3 äggvitor
Gör så härBlanda allt i en Sifon, skaka och ladda sifonen med 2 st patroner.
Ingredienser1 liter Cocosvatten5 st påsar Dilmah Infusion Kardemumma Ingefära Apelsin25 ml Limejuice750 ml Ananasjuice15 ml Dilmah Elixir Citron & Lime
Gör så härKallbrygg Dilmah Infusion Kardemumma Ingefära Apelsin med cocosvatten i kyl under 24 timmar. Blanda sedan i limejuice, ananasjuice och Dilmah Elixir Citron & Lime. Häll upp i highball glas. Garnera försiktigt med skum på toppen från sifonen.
Prova att smaksätta med olika smaker av Dilmah Infusion.