Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Dilmah Ingefära Honung Short rib

Recept av Titti Qvarnström
4 portioner

Ingredienser

1 kg Short rib på ben (Revbensstek)

Rub:

6 g Dilmah Ingefära Honung (3 st. tepåsar)
1 ½ msk Salt
2 msk Muskovado socker
1 tsk grovmalen svartpeppar

Gör så här:

Öppna tepåsarna. Blanda Dilmah Ingefära Honung, salt, muscovadosocker och svartpeppar. Strö rubben över short riben och fördela jämnt runt om.
Låt marinera 4 timmar.

För ångugn:

Placera på ett bleck mitt i ugnen och baka på 86 °C, kombination varmluft/ånga ca 18 timmar – tills benen släpper från köttet

För vanlig ugn:

Placera köttet i en ugnsfast form/gryta med lock. Baka på 110 °C ca 10 timmar

Servera med äppelchutney, rostad potatis, coleslaw och ruccola samt sky.

 

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan