Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.

Ingefära Honung Short rib

Dilmah Ingefära Honung Short rib

Recept av Titti Qvarnström
4 portioner

Ingredienser

1 kg Short rib på ben (Revbensstek)

Rub:

6 g Dilmah Ingefära Honung (3 st. tepåsar)
1 ½ msk Salt
2 msk Muskovado socker
1 tsk grovmalen svartpeppar

Gör så här:

Öppna tepåsarna. Blanda Dilmah Ingefära Honung, salt, muscovadosocker och svartpeppar. Strö rubben över short riben och fördela jämnt runt om.
Låt marinera 4 timmar.

För ångugn:

Placera på ett bleck mitt i ugnen och baka på 86 °C, kombination varmluft/ånga ca 18 timmar – tills benen släpper från köttet

För vanlig ugn:

Placera köttet i en ugnsfast form/gryta med lock. Baka på 110 °C ca 10 timmar

Servera med äppelchutney, rostad potatis, coleslaw och ruccola samt sky.

 

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 1
Antal artiklar 1
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan