Här är ett härligt vegetariskt receptet smaksatt med vårt örtte Moringa, Chilli, Kakao & Kardemumma
Ingredienser1 skiva rustikt bröd500 g färska ärtor (eller frysta, tinade)2 vitlöksklyftor1 gurka, grovt hackad2 mogna avokados50g ärtskott, plus extra att servera8 tepåsar Dilmah Moringa, chili, kakao och kardemummaEtt litet knippe myntaEtt litet knippe persilja600 ml grönsaksbuljong som tepåsarna har fått dra i under 10 minuter – låt svalna!Sherryvinäger, efter smakVanlig yoghurt, extra virgin olivolja och knaprigt bröd, att servera till.Metod:Lägg brödet med 2 msk vatten i en skål och låt det mjukna.Blanchera ärtorna (endast färska) i kokande vatten i 3 minuter, låt dem snabbt rinna av och kör under kallt vatten.Blanda i en mixer: ärtor, vitlök, gurka, avokado, ärtskott, chili, örter, fond eller vatten och blött bröd tills det är slätt. Krydda och tillsätt vinägern. Kyl i cirka 30 minuter.NJUT!