Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.

Avokadosoppa med Moringa-te

Här är ett härligt vegetariskt receptet smaksatt med vårt örtte Moringa, Chilli, Kakao & Kardemumma

Ingredienser
1 skiva rustikt bröd
500 g färska ärtor (eller frysta, tinade)
2 vitlöksklyftor
1 gurka, grovt hackad
2 mogna avokados
50g ärtskott, plus extra att servera
8 tepåsar Dilmah Moringa, chili, kakao och kardemumma
Ett litet knippe mynta
Ett litet knippe persilja
600 ml grönsaksbuljong som tepåsarna har fått dra i under 10 minuter – låt svalna!
Sherryvinäger, efter smak
Vanlig yoghurt, extra virgin olivolja och knaprigt bröd, att servera till.

Metod:
Lägg brödet med 2 msk vatten i en skål och låt det mjukna.
Blanchera ärtorna (endast färska) i kokande vatten i 3 minuter, låt dem snabbt rinna av och kör under kallt vatten.
Blanda i en mixer: ärtor, vitlök, gurka, avokado, ärtskott, chili, örter, fond eller vatten och blött bröd tills det är slätt. Krydda och tillsätt vinägern. Kyl i cirka 30 minuter.

NJUT!

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan