Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Bakning & Dessert

Både bryggt te och torra teblad från tepåse är en utmärkt krydda i bakverk och desserter. Du kan blanda i te i bullar och kakor. Använder du smör kan du smälta det och låta det dra med tebladen. Ett annat sätt är att låta teet koka upp med, eller låta dra i grädde.

Kladdkaka
Baka en vanlig kladdkaka och smaksätt den med Moroccan Mint. Du kan också göra mumsig mintgrädde med denna smak.

Sorbet
Gör en tesorbet med en del socker och en del bryggt Jasminte. Om du vill kan du krydda med citrusskal eller saft från citron, lime eller apelsin.

Sockerkaka
Om du bakar sockerkaka eller muffins och smaksätter med Vitt chai eller Rooibos chai får du härligt kryddiga bakverk.

Chokladtryffel
Nästa gång du gör chokladtryfflar, använd Earl Grey för att smaksätta dina chokladbitar. Brygg teet i grädden innan du börjar, fortsätt sedan som vanligt.

Pannakotta
Sprätta tepåsar och låt dem koka med vaniljsocker, grädde och socker. Fortsätt sedan med gelatinbladen som vanligt. Din pannacotta får en lyxig och annorlunda smak!

Glass-Shake
Brygg Dilmah ingefära & honung och mixa med vaniljglass. Pudra över kakao och njut!

 

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan