Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Lakrits Rabarba

Receptet framtaget av Wesley Short.

Ingredienser Rabarbersirap
4 påsar Dilmah Infusion Lakrits Jordgubb
400 g färsk rabarbarber
1 Vanilj stång
5 cl socker
25 cl  körsbärsjuice

Gör så här
Koka upp rabarber, vaniljstång, 4 påsar Dilmah Infusion Lakrits Jordgubb och socker. Sila och kyl ned i kylskåp.

Ingredienser
4 påsar Dilmah Infusion Lakrits Jordgubb
1 liter Vatten
20 cl. Citronjuice
50 cl. Körsbärsjuice

Gör så här
Kallbrygg Dilmah Infusion Lakrits Jordgubb med vatten i kyl under 24 timmar. Blanda sedan i rabarbersirap, citronjuice och körsbärsjuice. Servera i ett highball glas med torkat jordgubbspulver och en rabarberstång.

Prova att smaksätta med olika smaker av Dilmah Infusion.

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan