Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Mat & Dryck

Te i matlagning är ingen nyhet. Det var som krydda och "hälsogivare" i matlagning som tebladen först användes. Det finns två bra metoder att tillreda te på; du kan överdosera teet och låta det brygga kort tid, eller använda rumstempererat vatten och låta teet dra under en längre stund.

Couscous
Hotta upp smaken på din couscous genom att smaksätta den med Moroccan mint. Passar perfekt till söta rostade ugnsgrönsaker och salt halloumi.

Ris
Det är gott att koka ris i grönt jasminte. Risets aromer lyfts upp av tesmaken.

Smoothie
Njut av en smoothie med Grönt te och mango! Mixa en kopp bryggt avsvalnat grönt te med två stora mango, iskuber, yoghurt och två matskedar honung.

Te-Glögg
Prova att göra en te-glögg! Brygg tre påsar Vitt Chai i 1. 5 dl vatten. Blanda sedan i ¾ dl rött vin samt socker efter smak. Dekorera med exempelvis stjärnanis.

Sweet Africa
Brygg teet och låt svalna. Blanda sedan med socker-dricka och koncentrerad päronjuice. God både varm och kall!

Rooibos Cocktail
Brygg Rooibos, låt svalna och smaksätt med likör, exempelvis Cointreau. Skiva citron och lägg i frysta hallon och is. Söta efter smak.

 

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan