Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.

Berry Explosion Pancakes

Receptet är framtaget av Maggies Skafferi och ger 6-8 stycken pannkakor
Ingredienser
Pancakes:
3 påsar Dilmah Organic Berry Explosion
1,5 dl vatten
1 stor mogen banan
2 dl havremjölk
4 dl mjöl
3 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
Mjölkfritt margarin till stekning

Bärkompott:
2 dl frysta blandade bär- hallon, jordgubbar och blåbär t ex.
3 msk agavesirap eller annan sötning
2 tsk Maizena
Ev vispad havregrädde

Gör så här
Koka upp vattnet och häll det i en kopp. Lägg i tepåsarna och låt dem dra i 3 -5 min. Låt tet svalna till rumstemperatur.
Gör bärkompotten genom att koka upp bären i sin egen vätska tillsammans med agavesirapen. Blanda ½ dl av tet med Maizenan. Spara resten till pancakesen. Häll ned blandningen i bären under omrörning. Låt koka på svag värme i ca 3-5 min.
Mosa bananen i en bunke. Rör ned mjölken och resten av tet. Blanda mjöl, bakpulver och salt och rör ned det i bunken. Blanda till en jämn smet.
Hetta upp en stekpanna och lägg i generöst med margarin. När margarinet slutat bubbla häll i ca 1 dl smet per pancake. Stek dem gyllengula på båda sidorna. Ta upp pancakesen på en tallrik när de är klara. Servera dem med bärkompotten och ev lite vispad havregrädde.

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan