Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Berry Explosion Pancakes

Receptet är framtaget av Maggies Skafferi och ger 6-8 stycken pannkakor
Ingredienser
Pancakes:
3 påsar Dilmah Organic Berry Explosion
1,5 dl vatten
1 stor mogen banan
2 dl havremjölk
4 dl mjöl
3 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
Mjölkfritt margarin till stekning

Bärkompott:
2 dl frysta blandade bär- hallon, jordgubbar och blåbär t ex.
3 msk agavesirap eller annan sötning
2 tsk Maizena
Ev vispad havregrädde

Gör så här
Koka upp vattnet och häll det i en kopp. Lägg i tepåsarna och låt dem dra i 3 -5 min. Låt tet svalna till rumstemperatur.
Gör bärkompotten genom att koka upp bären i sin egen vätska tillsammans med agavesirapen. Blanda ½ dl av tet med Maizenan. Spara resten till pancakesen. Häll ned blandningen i bären under omrörning. Låt koka på svag värme i ca 3-5 min.
Mosa bananen i en bunke. Rör ned mjölken och resten av tet. Blanda mjöl, bakpulver och salt och rör ned det i bunken. Blanda till en jämn smet.
Hetta upp en stekpanna och lägg i generöst med margarin. När margarinet slutat bubbla häll i ca 1 dl smet per pancake. Stek dem gyllengula på båda sidorna. Ta upp pancakesen på en tallrik när de är klara. Servera dem med bärkompotten och ev lite vispad havregrädde.

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan