Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Lakrits Pannacotta

Lakritspannacotta

Vad bjuder man lakritsälskaren på till dessert? En pannacotta med smak av lakrits, kryddor och kärlek naturligtvis!

Receptet ger 6 portioner

Ingredienser
3 gelatinblad
5 dl grädde 4-40%, efter smak
1/2 dl strösocker
10-12 påsar Life by Follis Lakrits Kryddor
Hushållsfärg om du vill
Lakritspulver efter smak
Hjärtat är skapat med ätbart silverpulver

Gör så här
Låt gelatinet ligga i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Lägg i tepåsarna, dra åt sidan och låt teer brygga i den varma grädden i 20-30 minuter. I och med att det är ett örtte så finns ingen risk att det blir beskt. Man kan till och med göra det mest förbjudna, krama ur påsarna för att få ut de sista smakerna. 

Värm på grädden igen och lägg i gelatinbladen. Låt svalna lite och häll upp i 6 små glas. Låt stelna i kylen minst 3 timmar. Garnera innan servering efter tycke och smak.

Prova även gärna att smaksätta med våra teer i smakerna Kokos, Chai eller Mynta.

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan