Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Äppelfläsk Kardemumma, ingefära & apelsin

Recept av Titti Qvarnström
För 4 personer

Ingredienser

400g rimmat sidfläsk i skivor
2 gula lökar
2 stora äpplen
2 g Dilmah kardemumma, ingefära och apelsin
½ dl vatten
Salt och peppar
En liten knippe persilja

Gör så här
Skär fläsket i 5cm länga bitar och stek knaprigt i stekpanna.
Skala löken och skär den i tunna klyftor. Kärna ur äpplena och skär även dem i klyftor. Tillsätt lök och äpple till fläsket och bryn någon minut.
Tillsätt "Dilmah Kardemumma, ingefära och apelsin" samt vattnet, låt koka in. Salta och peppra. Skölj, hacka och strö över persiljan.

Servera äppelfläsket med tex potatismos eller äggakaka.

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 1
Antal artiklar 1
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan