Här använder du Dilmahs svarta te Blåbär VaniljFör 6-8 personer.Tid: 15 min + 2 tim för att stelna.
Ingredienser: 4 påsar Dilmah Blåbär Vanilj5 dl vispgrädde1 tsk vaniljsocker½ dl strösocker3 st gelatinblad.
Lägg gelatinbladen i blöt. Sprätta tepåsarna och blanda teet med vaniljsocker, grädde och socker i en kastrull.Koka upp, rör om och låt puttra 1-2 minuter. Ta av kastrullen från plattan, sila bort teet.Lägg i gelatinbladen och rör om så att de löser sig. (Obs! Det får inte koka när du lägger i gelatinbladen, för då skär det sig)Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen i minst två timmar. Servera med färska blåbär och ev. hallon.
Du kan egentligen välja vilket Dilmahte som helst att smaksätta panacottan med! Välj din favoritsmak.