Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Chili Choc Tryffel

Ingredienser
3,5 dl vispgrädde
1 dl glykos
50 gr smör
500 gr mörk choklad
2 msk Tekompaniets Utvalda Te - Chili Choc

Gör så här
- Koka upp grädden och låt Tekompaniets Chili Choc dra i grädden tills den kallnat.
- Skaka ur all grädde från tepåsen/silen.
-Häll i glykosen och smöret i grädden.
- Koka upp och låt sjuda i 10 min.
- Blanda i den hackade mörka chokladen och rör om väl.
- Häll upp i en metallskål. Chilismaken kan fastna i en plastbunke och bli svår att få bort.
- Lägg på en plastfilm och låt tryffeln kallna/stelna något.
- Vill du spritsa tryffeln, lägg i smeten i en spritspåse och spritsa ut som på bilden.
- Vill du hellre rulla till bollar så sätter du in den kalla tryffeln i kylen och tar fram den när den är tillräckligt hård för att rullas.

Det vackra fatet på bilden går också att köpa här i webbshopen. Hela summan går till lön för lärare i Sri Lanka.

 

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan