Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.

Chili Choc Tryffel

Ingredienser
3,5 dl vispgrädde
1 dl glykos
50 gr smör
500 gr mörk choklad
2 msk Tekompaniets Utvalda Te - Chili Choc

Gör så här
- Koka upp grädden och låt Tekompaniets Chili Choc dra i grädden tills den kallnat.
- Skaka ur all grädde från tepåsen/silen.
-Häll i glykosen och smöret i grädden.
- Koka upp och låt sjuda i 10 min.
- Blanda i den hackade mörka chokladen och rör om väl.
- Häll upp i en metallskål. Chilismaken kan fastna i en plastbunke och bli svår att få bort.
- Lägg på en plastfilm och låt tryffeln kallna/stelna något.
- Vill du spritsa tryffeln, lägg i smeten i en spritspåse och spritsa ut som på bilden.
- Vill du hellre rulla till bollar så sätter du in den kalla tryffeln i kylen och tar fram den när den är tillräckligt hård för att rullas.

Det vackra fatet på bilden går också att köpa här i webbshopen. Hela summan går till lön för lärare i Sri Lanka.

 

Filtrera & sorteraFiltrera & sorteraAntal artiklar 2
Antal artiklar 2
Sortera
Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan