Recept av Titti QvarnströmIngredienser Fruktig Cous Cous2 dl couscous1 dl vatten1 dl kycklingbuljong2 tepåsar Dilmah Forest Berry100 g ananas100 g vattenmelon
Gör så härBlanda vatten och kycklingbuljong i en gryta och koka upp. Ta bort ifrån värmen och lägg i tepåsarna med Dilmah Forest Berry. Brygg i 3 minuter och ta sedan bort tepåsarna. Hetta sakta upp vätskan igen. Tillsätt couscous, koka upp och låt sjuda i ca 10 minuter. Skala, rensa och skär ananasen och vattenmelonen i små kuber.
Ingredienser Kyckling4 chycklingbröst1 matsked Dilmah Vivid Gently Earl Grey te1 matsked olivoljaSalt & Peppar1 gul paprika½ gul zucchini1 liten knippa Broccoli12 st. babymorötter½ tesked Dilmah Vivid Natural Lemon Verbena
Gör så härRensa, skala och skär grönsakerna i lagom munsbitar. Krydda kycklingen med Dilmah Vivid Gently Earl Grey te, svartpeppar och salt. Hetta upp en stekpanna och häll i lite olja. Stek kycklingen tillsammans med morötterna i ca 4 minuter. Vänd på kycklingen och tillsätt övriga grönsaker. Stek tills kycklingen är genomstekt, ungefär 5 minuter till. Krydda grönsakerna med salt, peppar och Dilmah Vivid Natural Lemon Verbena. Tillsätt kalvfond och låt det koka ihop på låg värme.
ServeringLufta couscousen med en sked och blanda med frukterna. Lägg upp couscous och grönsaker. Skiva kycklingen och lägg den ovanpå. Häll spadet från stekpannan över och avsluta med lite färsk mynta.